2015. április 5., vasárnap

Megint itt

Kedves Mindenki!

Valósszínűleg észrevettétek, hogy mostanában megint nem vagyok elérhető, ennek több dolog is az oka. Mivel már nem első alkalom, hogy az életem közbeszól, ezért arra a döntésre jutotta, hogy eme blogot csak nyáron fogo üzemeltetni. 
Tudom, rengeteg ember azzal jönne, hogy miért nincs időm? Azért mert itt az iskola, az életem meg a vizsgáim, amibe apait anyait szeretnék beleadni. 
Rengeteg embernek így is van ideje blogot írni megmiegyéb, aláírom, hogy egy történetet írni, meg egy design blogot üzemeltetni két külön dolog. Míg egy fejléccel ellehet babrálni egy két óráig (nekem ennyibe telik, még ennyi gyakorlat után is) és akkor szorozzuk be 5el mert azért hogy egy design blogon heti rendszerességgel jöjjenek posztok, ahhoz kell is valamit csinálni míg egy történetes blogon heti egyszer leülsz vagy többször 10-15 percre és megvan a következő rész.
Sokkal több időt igényel, főleg hogyha nincsenek szerkesztőtársaim, így nem tudom ezt a nyaran kívül bevállalni. 
A történetes blogomat szeretném folytatni, éppen egy résszel babrálok, azon valószínáleg heti rendszerességgel jönnek a dolgok. 
Még ebben a pár hónapban ami a nyár előtt van, szeretnék egy szerkesztő felvételt rendezni, ami csakis nyári "meló" lesz nem tőbb. 
Kritikákat azokat megírom, de a fejléces történetet csakis nyárra tudom betervezni, addig is könyvkritikák és sima kritikák lesznek a blogon.

Köszönöm megértéseteket,

Diana 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése